<Direcció
Sally Fenaux

Sally Fenaux Barleycorn és professional audiovisual des del 2009. Va estrenar el seu primer curtmetratge "Skinhearts" a Amsterdam (NL) l'any 2015. Des de llavors ha dirigit videoclips, vídeos
i 4 curtmetratges de ficció més, entre ells "Touch Crimes" i "tinder Taxi" per Erika Lust Films. Recentment estrena "Unburied", una peça audiovisual comissionada pel Festival d'Art i Activisme de Londres. El seu gènere preferit és la ciència ficció com una forma d'utilitzar metàfores per analitzar les problemàtiques de les societats en què vivim.


Skinhearts
5’I si ja no poguessis tocar a ningú mai més? Què passaria si t'entrés una fòbia al tacte? Què passaria si ens convertíssim en una societat impersonal, sense rostre, intocable, organitzada per evitar qualsevol contacte físic com la regla de comportament adequat fins al punt de fer que la interacció física sigui il·legal? Zoë viu en aquesta societat i es compromet a trobar el que falta a la seva vida a l'adherir-se als Skinhearts. Els que s'amaguen i trafiquen per tornar a posar-se en contacte amb pell humana. Però, ¿Serà l'acte més radical que existeix en aquests temps, la solució a la seva necessitat de contacte físic?