<
Dirección
Felipe Elgueta 


Felipe Elgueta cineasta graduat a la Universitat de Chile en un Magister Documental de la mateixa casa. Becat com talents Buenos Aires 2015, desenvolupa projectes cinematogràfics de no-ficció baix el nom de Quasar Cine. Director de la mostra cine-internet EXPLOIT i creador de VIDEO CLUB: Laboratorio de video análogo Santiago. Els seus treballs “Escaip”(2012), “gif” (2016) i “Snap” (Menció del jurat Clermont Ferrand 2018) Exploran un nexe entre lo virtual i lo cinematogràfic.


Ananké Pereira


Cineasta graduat a la Universitat de Chile. BEcat en TALENTS Buenos Aires 2017. Montador en Quasarcine. Treball principalment amb material d’archiu. Ha participat com a director/montador de Escaip (2012) i Snap (2017). Actualment treballa en el montatge del llargmetratge Septo (2018) que continua explorant l’internet i la seva vinculació al cine
Snap 
20’Hem après a comunicar-nos en 15 segons. La nostra vida privada s’exposa públicament per desaparèixer en 24 hores. SNAP es crea en el camp de la resistència de les imatges i la seva trascendència.